Srećni praznici! - Forum - Udruženje Studenata Geodezije

Go to content

Srećni praznici!

Udruženje Studenata Geodezije
Objavio: u Edukacija ·
 
            Poštovane koleginice i kolege, profesori, saradnici i prijatelji, želimo Vam srećne novogodišnje i božićne praznike, uspešnu i berićetnu 2017. godinu!
 

          Udruženje je u prethodnoj godini ispunilo svoje godišnje ciljeve i postiglo željene rezultate. Neki od naših ispunjenih projekata bili su uspostavljanje novog sajta usg-grf.rs, organizacija VII po redu RGSM-a (Regional Geodetic Students Meeting-a), odlazak na IGSM u Minhenu, kao i mnoge druge aktivnosti. Trudili smo se da učestvujemo u dešavanjima čiji je oragnizator bio fakultet, a da istovremeno ne budemo nametljivi ili napadni. Pronašli smo saradnike u profesorima srednje geodetske škole, predstavnicima studentskih udruženja poput BEST-a i IACES-a, povezali se sa Udruženjima iz komšijskih zemalja, a svakako je u planu nastavak tih saradnji.
 

          Posebnu zahvalnost dugujemo profesorima i predstavnicima privatnih geodetskih kompanija, koji su svojim uticajem, trudom i ljubaznošću doprineli promociji naše nauke i struke, podelili sa nama svoja iskustva, i dali nam ideju kojim bi putem trebali da se razvijamo kako bi naš rad bio što bolji i prosperitetniji.
 

          Svim kolegama želimo još više ambicije i sreće u narednoj godini, strpljenja, upornosti, istrajnosti u ostvarivanju svojih želja i ciljeva.
 

        Duško Radović je govorio da više čujemo jedni druge nego što se razumemo. Zbog toga, zaključićemo da u narednoj godini želimo da se više razmemo nego što se čujemo.
 

          Želimo Vam, na kraju, da ova godina ima više sreće sa Vama nego prethodna!Back to content